ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O subcomisie parlamentară va face verificări la Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor

12:05 | 09.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. O subcomisie parlamentară specială, creată din membrii Comisiei economie, buget și finanțe, va examina situația de la Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC), comunică MOLDPRES.

Decizia a fost luată după ce la această instituție au fost depuse patru cereri de demisie din partea consilierilor pentru soluționarea contestațiilor.

Potrivit deputaților, există suspiciuni de management defectuos în cadrul ANSC. Membrii subcomisiei se vor deplasa la sediul instituției pentru a examina situația la fața locului și, în termen de 15 zile, își vor formula concluziile. Subcomisia va fi condusă de către deputata Valentina Manic, secretar al Comisiei economie, buget și finanțe.

Foto: agora.md

img22008488

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!