ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian s-a întâlnit cu Ambasadorul Marii Britanii

14:26 | 09.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, Steven Fisher, relatează MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Dialogul a fost centrat pe schimbul de opinii referitor la etapa actuală în procesul de negocieri dintre Chișinău și Tiraspol, criza energetică de pe cele două maluri ale Nistrului, situația de securitate regională și alte subiecte relevante. 

Oficialii au reliefat interesul comun pentru continuarea proiectelor pentru consolidarea încrederii, precum și pentru cooperarea în cadrul unor noi inițiative în beneficiul cetățenilor de pe întreg teritoriu al Republicii Moldova.

Foto: Biroul de reintegrare

img22008500

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!