ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O familie din Orhei a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu gaze emanate de cazan

12:08 | 10.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. Trei persoane din orașul Orhei au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu produse de gaze toxice în urma exploatării necorespunzătoare a unui cazan, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la 112 a fost recepționat la ora 23:31. La fața locului a intervenit un echipaj al serviciului de asistență medicală, care a stabilit că trei persoane, o femeie în vârstă de 34 de ani, o minoră de 9 ani, dar și un băiat de un an s-au ales cu intoxicație cu monoxid de carbon. Persoanele au fost preluate de ambulanță și duse la spital.

În acest context, IGSU îndeamnă repetat populația să respecte regulile de utilizare și exploatare a instalațiilor ce funcționează pe bază de gaze naturale. Salvatorii recomandă ca înaintea utilizării, acestea să fie supuse unei verificări minuțioase.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!