ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Unui grup de profesori le-au fost înmânate distincții de stat

15:38 | 10.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a înmânat distincții de stat unor cadre didactice, din diferite regiuni ale țării, relatează MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a informat că decretul a fost semnat la data de 5 octombrie curent, cu prilejul Zilei Profesorului, iar astăzi, a avut loc ceremonia solemnă. Președintele Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru dedicația cu care dascălii își fac munca și a vorbit despre rolul pe care aceștia îl au la educarea unor generații capabile să se descurce într-un viitor greu de imaginat astăzi.

Șefa statului a subliniat că este important ca întreaga societate să înțeleagă valoarea educației și a profesorului și i-a îndemnat pe profesorii premiați să participe la dialogul despre transformarea învățământului pedagogic și despre îmbunătățirea sistemului de motivare a profesorilor.

Foto: Președinție

img22008552

img22008552

img22008552

img22008552

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!