ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a participat la deschiderea Pavilionului American, în cadrul Mediacor

08:23 | 11.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Șefa statului, Maia Sandu a participat joi la deschiderea Pavilionului American în cadrul Mediacor, la Universitatea de Stat din Moldova, unde industriile creative din țara noastră vor avea un nou spațiu de dezvoltare, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Este încurajator să văd că, în țara noastră, profesiile viitorului capătă tot mai mult teren. Avem nevoie de cât mai multe centre de inovații, așa cum sunt Mediacor, Artcor, Tekwill, Clasa Viitorului și altele. Crearea acestor centre înseamnă șansa de realizare a unor tineri talentați aici, acasă, înseamnă șansa de a ne sincroniza cu ceea ce se întâmplă în lume”, a declarat șefa statului.  

Președintele Maia Sandu a mulțumit guvernelor SUA, Suediei și al Marii Britanii pentru investiția în acest centru și i-a felicitat pe studenții de la Universitatea de Stat care vor beneficia de acest proiect, împreună cu tinerii din alte instituții de învățământ.

Foto: Președinție

img22008563

img22008563

img22008563

img22008563

img22008563

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!