ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Instituția prezidențială a donat trei autoturisme Centrului de Excelență în Transporturi

18:57 | 11.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Aparatul Președintelui Republicii Moldova a transmis, cu titlu gratuit, trei unități de transport, din parcul auto Condrița, către Instituția Publică Centrul de Excelență în Transporturi, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului prezidențial de presă, autoturismele aveau un grad avansat de uzură și întreținerea lor nu mai era rentabilă pentru Președinție. Totodată, aceste unități de transport nu mai puteau fi puse în circulație pe drumurile publice.

Donația a fost făcută în urma solicitării venite, din partea instituției de învățământ către instituția prezidențială, de a contribui la îmbunătățirea bazei tehnico-materiale pentru studenți și va fi valorificată în calitate de piese auto. Centrul de Excelență în Transporturi pregătește specialiști tehnici și mecanici în domeniul transportului.

Foto: Președinție

img22008597

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!