ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

15:37 | 16.11.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, şi-a anunţat astăzi demisia din funcţie. Acest portofoliu va fi gestionat de preşedintele Comisiei parlamentare de profil, Dumitru Alaiba, a anunţat premierul Natalia Gavriliţa, în debutul şedinţei de astăzi a Guvernului, transmite MOLDPRES.

De asemenea, în  funcţia de ministru al Mediului va fi numită Iordanca-Rodica Iordanov, secretar de stat la ministerul de resort.

Tot astăzi, Cabinetul de miniştri a aprobat eliberarea lui Andrei Muntean din funcţia de director adjunct la Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI). În acest post a fost numită Silvia Bojoga, care va exercita şi interimatul şefului instituţiei până la numirea altei persoane.

În şedinţa din 16 noiembrie a Guvernului a fost anunţată şi eliberarea lui Eugeniu Cozonac din funcţia de director al Agenţiei Proprietăţi Publice. Locul acestuia va fi ocupat de Alexandru Musteaţă.

img22008711

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!