ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Chișinău va fi lansată „Hora Culturală” - o platformă destinată actorilor din sectorul cultural

13:54 | 21.11.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Moldovan National Youth Orchestra cu susținerea Swiss Cooperation în Moldova, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Artcor lansează o platformă destinată actorilor din sectorul cultural, atât independent, cât și public, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, prima activitate în cadrul proiectului va fi realizată în perioada 25-27 noiembrie, în cadrul unui atelier ce va reuni 25 de participanți naționali.

În cadrul acestuia, timp de de trei zile, vor fi abordate subiecte precum importanța sectorului independent, subiectul caselor de cultură, valorificarea turismului, instrumente de promovare a culturii, informații despre industriile creative și alte subiecte actuale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!