ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din Căușeni a ajuns la spital cu ajutorul pompierilor după ce ambulanța s-a împotmolit

10:23 | 24.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 24 nov. /MOLDPRES/. În ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 65 de misiuni de salvare, iar o femeie din raionul Căușeni a ajuns la spital cu ajutorul pompierilor după ce ambulanța care urma să o preia s-a împotmolit în noroi, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, cazul a fost înregistrat în localitatea Opaci. Ambulanța nu a putut să ajungă la pacient deoarece drumul spre persoana respectivă era impracticabil din cauza noroiului. Pompierii au reușit să aducă medicii la pacient. La domiciliu, doctorii au stabilit că persoana are nevoie de îngrijiri la staționar. Astfel, femeia în vârstă de 77 de ani, dar și medicii care o asistau au fost transportați de către salvatori la Spitalul raional.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore pompierii au lichidat opt incendii, au efectuat 12 misiuni de deblocare a persoanelor din ascensoare, dar și au realizat lucrări de tractare a automobilelor și descarcerare a persoanelor din autoturisme.

Foto: IGSU

img22008967

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!