ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nouă puncte de trecere a frontierei și-au sistat temporar activitatea

11:17 | 24.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 24 nov. /MOLDPRES/. Nouă puncte de trecere a frontierei (PTF) și-au sistat temporar activitatea, din cauza lipsei energiei electrice pe partea ucraineană și a defecțiunilor tehnice la baza de date a autorității vamale din țara vecină, transmite MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, este vorba de următoarele PTF: Vulcănești–Vinogradovka, Mirnoe–Tabaki, Ceadîr-Lunga–Novîe Troianî, Ocnița–Sokireanî, Ceadîr-Lunga–Maloiroslaveț, Cișmichioi–Dolinskoe, Unguri–Bronița, Larga–Kelmențî și Briceni–Rossoșani.

Autoritatea recomandă călătorilor să aleagă din timp alte puncte de trecere aflate în proximitate.

Totodată, Poliția de Frontieră a anunțat că și-a reluat activitatea în regim normal PTF Grimăncăuți–Vașkovțî.

De asemenea, călătorii sunt informați că funcționează non-stop Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), care anunță orice schimbare de situație la trecerea hotarului.

Foto: Serviciul Vamal

img22008972

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!