ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele Căușeni, Orhei și Florești vor beneficia de consultații medicale gratuite

14:03 | 28.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 28 nov. /MOLDPRES/. În perioada 28 noiembrie - 2 decembrie, echipe mobile de medici specialişti vor oferi consultaţii profilactice gratuite populației din raioanele Căușeni, Orhei și Florești, transmite MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe localități din raionul Căușeni, și anume: pe 28 noiembrie - în Centrul de Sănătate Căușeni, pe 29 noiembrie - în localitățile Săiți și Grigorievca, pe 30 noiembrie - în Zaim și Opaci, pe 1 decembrie - la Plop-Știubei și Cârnățeni, pe 2 decembrie - în localitatea Tănătari.

Tot în această săptămână, servicii medicale stomatologice vor fi prestate gratuit copiilor în mai multe localități din raioanele Orhei și Florești.

Săptămâna trecută, peste 1 000 de persoane au efectuat examene profilactice gratuite, dintre care 315 screening pulmonar, iar 723 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

img22009074

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!