ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu s-a întâlnit cu mai mulți membri ai Asociației Businessului European din Moldova

12:18 | 29.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 nov. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat astăzi cu mai mulți membri ai Asociației Businessului European (EBA) din Moldova despre îmbunătățirea politicii fiscale, securitatea energetică și digitalizarea instituțiilor publice, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Speakerul a precizat că, în ultimul an, Parlamentul și Guvernul au lucrat împreună la îmbunătățirea mediului de afaceri. „Am făcut progrese pe digitalizare, pe eliminarea graduală a birocrației și a diferitor documente inutile, pe simplificarea și clarificarea procedurilor. Dar mai sunt multe de făcut”, a menționat președintele Parlamentului în cadrul discuțiilor.

Igor Grosu a afirmat că autoritățile îți vor conjuga eforturile și în continuare, inclusiv în discuțiile cu antreprenorii, pentru identificarea și soluționarea problemelor cu care se ciocnesc zi de zi. „Avem nevoie de un mediu privat puternic pentru a avea o economie puternică. Și noi asta vom face”, a spus speakerul.

Foto: Parlament

img22009104

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!