ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu va vizita, în zilele următoare, Japonia și SUA

17:00 | 30.11.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în perioada 1-3 decembrie o vizită la Tokyo, informează MOLDPRES.

Șefa statului se va întâlni cu oficiali de nivel înalt din Guvernul Japoniei și cu reprezentanți ai Parlamentului nipon. La fel, președintele Maia Sandu va participa la conferința Adunării Internaționale a Femeilor (WAW).

În zilele de 5-7 decembrie, șefa statului se va afla la Washington, unde va participa la Conferința Internațională Anticorupție, în cadrul Summitului pentru Democrație. De asemenea, președintele Maia Sandu va avea întrevederi bilaterale și se va întâlni cu reprezentanții diasporei moldovenești din SUA.

img22009168

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!