ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost sistat examenul practic pentru obținerea dreptului de a conduce motociclete

12:20 | 07.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. Agenția Servicii Publice (ASP) a anunțat că, începând de astăzi, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, desfășurarea examenului la proba practică pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule la categoriile AM, A1, A2, A (motocicletă/moped) a fost sistată temporar, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituţiei, examinarea la proba teoretică la categoriile menționate se desfășoară în modul stabilit fără sistări. Proba practică urmează a fi susținută în decursul unui an de la susținerea probei teoretice a examenului.

„Despre reluarea examinării practice la categoriile menționate vom reveni suplimentar. Pentru orice informație suplimentară suntem la dispoziția Dumneavoastră prin e-mail asp@asp.gov.md, presa@asp.gov.md, pagina de Facebook a Agenției, web pagina oficială www.asp.gov.md, precum și la număr de telefon 14909 al Call-centrului”, a rezumat ASD.

Foto: zdg.md 

img22009383

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!