ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Natalia Gavriliţa a cerut miniștrilor să îmbunătățească comunicarea cu publicul

15:31 | 07.12.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 7 dec. /MOLDPRES/. În debutul şedinţei de astăzi a Guvernului, premierul Natalia Gavriliţa a cerut miniştrilor mai multă transparenţă, debirocratizare şi operativitate în domeniul comunicării cu publicul, transmite MOLDPRES.

„Să vă asiguraţi de eficienţa subdiviziunilor responsabile de relaţii cu publicul, interacţionare cu cetăţenii şi examinare a petiţiilor, astfel încât nici o petiţie, cerere, plângere sau întrebare din partea oamenilor să nu rămână fără răspuns şi care să fie primit în timp util”, a solicitat prim-ministrul.

Natalia Gavriliţa le-a sugerat miniştrilor să pună la punct aceste activităţi, or, oficialii de rang înalt fiind ocupaţi cu chestiuni importante şi urgente, trebuie să fie siguri că cetăţenii află despre toată agenda instituţiei.

„Vedeţi cum stau lucrurile la ministerele cu un scor bun la capitolul comunicării, preluaţi practicile bune, activaţi toate resursele posibile pentru a informa lumea asupra a ceea ce faceţi, planificaţi să întreprindeţi sau aţi realizat”, a rezumat şefa Executivului.

Foto: Guvern

img22009397

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!