ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a primit Premiul pentru democrație Madeleine K. Albright 2022

08:03 | 08.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit în seara de 6 decembrie, la Washington, Premiul pentru Democrație Madeleine K. Albright 2022, oferit de Institutul Democrat Național (NDI) din SUA, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Lidera de la Chișinău a mulțumit pentru apreciere și a menționat că acceptă acest premiu în numele tuturor cetățenilor Republicii Moldova care luptă pentru democrație și libertate.

Premiul pentru democrație, care poartă numele fostei Secretare de Stat a SUA, a mai fost decernat în acest an președintelui Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, președintelui Slovaciei, Zuzana Čaputova și prim-ministrului Lituaniei, Ingrida Šimonytė.

Foto: Președinție

img22009417

img22009417

img22009417

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!