ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii îndeamnă șoferii să circule cu atenție din cauza ceții

09:03 | 08.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Oamenii legii au atenționat șoferii că pe mai multe porțiuni de drum din nordul și centrul țării, inclusiv în municipiul Chișinău, se circulă în condiții de ceață densă, ceea ce reduce mult din vizibilitate, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, pe așa vreme este important ca șoferii să folosească luminile de întâlnire, împreună cu cele anti-ceață.

Totodată, conducătorii auto sunt îndemnați să mărească distanța în mers față de mașina din față, să reducă viteza și să nu iasă la depășire fără să se asigure. În cazul în care șoferul rămâne în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mai mare de autovehicul, decât în condiţii normale.

De asemenea, oamenii legii recomandă pietonilor să se deplaseze pe trotuar şi să se asigure temeinic atunci când intenţionează să traverseze strada.

Foto: Poliția

img22009422

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!