ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a fost reținut după ce a încercat să introducă ilegal în țară arme furate

11:25 | 08.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Procurorii PCCOCS, în comun cu ofițerii Poliției de Frontieră ai Direcției regionale Sud, au reținut un bărbat care a încercat să introducă în Republica Moldova arme în valoare de 34 mii de euro, sustrase dintr-un magazin din Austria, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, bărbatul de 26 de ani din Cahul a fost reținut în flagrant de patrula Poliției de Frontieră, după ce ar fi traversat înot râul Prut, din România. Acesta a fost surprins cu ajutorul mijloacelor speciale în timp ce se deplasa de la linia frontierei de stat spre interiorul țării. Tânărul avea cu el pașaportul biometric și o geantă în care s-au depistat trei arme de vânătoare cu țeava ghintuită, împachetate în bandă adezivă impermeabilă.

La audieri, tânărul a recunoscut că a încercat să introducă în țară armele, în scop de comercializare pe piața neagră din Moldova, cu 25 mii de euro.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!