ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Au fost nominalizate cele mai bune cărți ale anului 2021

07:55 | 22.12.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/. Biblioteca Națională a desemnat cele mai bune cărți ale anului 2021. Instituția efectuează anual studiul sociologic ”Topul celor mai citite 10 cărți ale anului”, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, sondajul s-a desfășurat on-line în perioada 1 iunie – 31 octombrie 2022, în parteneriat cu Camera Națională a Cărții a Republicii Moldova și cu sprijinul bibliotecilor din cadrul Sistemului Național de Biblioteci. Rezultatele topului reprezintă în totalitate preferințele de lectură ale cetățenilor.

Astfel, în top au fost incluși: Daniela Barbacari cu ”Apusul din brațele ei…”; Doina Dabija cu ”La firul ierbii”; Ion Domenco cu ”Nistru curge, amintirile rămân”; Gheorghe Doni cu „Ochii demiurgici ai Iubirii”; Elena Druță cu ”Împărăția ultimului cerb”; Marinela Lungu cu ”Rochie de zăpadă”; Diana Daranuța Sava cu ”Apocalipsa din noi”; Oleg Serebrian cu ”Pe contrasens”; Aurelian Silvestru cu ”Actorul anonim” și Augustina Visan cu „Tată, fă ceva”.

img22009834

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!