ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Liceul Republican cu Profil Sportiv din capitală a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”

09:53 | 23.12.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 23 dec. /MOLDPRES/. Decretul privind conferirea „Ordinului de Onoare” Liceului Republican cu Profil Sportiv din municipiul Chișinău a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Potrivit decretului, în temeiul art. 88 lit. a) din Constituția Republicii Moldova și al Legii cu privire la distincțiile de stat ale Republicii Moldova, Președintele Republicii Moldova decretează: În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea culturii fizice și sportului, contribuție la formarea unor sportivi de performanță, care promovează imaginea țării noastre în lume, precum și pentru activitate metodico-didactică prodigioasă, Liceului Republican cu Profil Sportiv i se conferă „Ordinul de Onoare”.

Prezentul decret a intrat în vigoare la data semnării.

Sursa: monitorul.gov.md

img22009878

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!