ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul se va reuni joi la ultima ședință plenară din acest an

17:14 | 28.12.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/. Ordinea de zi a ultimei ședințe plenare a Parlamentului din anul curent a fost completată cu mai multe subiecte propuse de comisiile permanente. Biroul permanent al Legislativului a aprobat astăzi suplimentul la agenda de lucru a deputaților, relatează MOLDPRES.

Deputații urmează să examineze, în lectură finală, politica fiscală și vamală pentru anul 2023. În lectura a doua vor fi discutate proiectul de modificare a Regulamentului Parlamentului, proiectul de lege pentru prevenirea și combaterea dopajului în sport și proiectul de modificare a Legii cu privire la Banca Națională.

Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează examinarea, în prima lectură, a proiectului de modificare a mai multor acte normative privind regimul străinilor, acordarea facilităților fiscale și vamale la importul și livrările de mărfuri și servicii destinate implementării proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”.

Ultima ședință plenară a Parlamentului va avea loc joi, 29 decembrie, cu începere de la ora 10:00.

Foto: Parlament

img22010011

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!