ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulți militari au fost decorați de șeful statului

10:24 | 30.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 30 dec. /MOLDPRES/. Decretul privind conferirea de distincții de stat unor militari și angajați civili ai Ministerului Apărării și Armatei Naționale a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, în temeiul art. 88 lit. a) din Constituţia Republicii Moldova şi al Legii cu privire la distincţiile de stat ale R. Moldova, şeful statului decretează: În semn de apreciere a meritelor în menținerea unui grad înalt de pregătire de luptă a unităților și subunităților militare, precum și pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu și contribuție la dezvoltarea sistemului național de apărare, se conferă: ordinul „Credință Patriei” clasa III lui Iurie Ciobanu, Radu Cîșleanu, Gheorghe Oarza, Sergiu Voinu.

Cu medalia „Meritul Militar” a fost distins Sergiu Stihari.

Sursa: monitorul.gov.md

img22010055

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!