ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Evenimentele sportive internaţionale din primele 4 luni ale anului 2023

10:22 | 01.01.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 1 ian. /MOLDPRES/. Debutul anului 2023 vine cu o serie de competiţii importante în sportul mondial, cum ar fi primul turneu de Mare Şlem al sezonului, Australian Open, Campionatul Mondial de handbal masculin, Universiada de iarnă sau Festivalul Olimpic al Tineretului European, ediţia de iarnă, relatează MOLDPRES cu referire la Agerpres.

În primele patru luni ale calendarului sportiv internaţional mai figurează Raliul raid Dakar, Cupa Mondială a Cluburilor de fotbal, turneele majore de la Indian Wells, Miami şi Madrid, în tenis, Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, debutul sezonului de Formula 1, primele meciuri din preliminariile EURO 2024 la fotbal, All-Star Game (NBA) şi Super Bowl-ul (NFL), evenimente de top în Statele Unite, dar şi Congresul FIFA (martie), pentru alegerea preşedintelui FIFA, ori Europene de haltere, gimnastică artistică sau lupte.

 

img23000002

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!