ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Săptămâna curentă va fi caracterizată de vreme variabilă, cu precipitaţii

16:32 | 09.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 9 ian. /MOLDPRES/. Începutul săptămânii curente a fost determinat de vreme relativ generoasă, periodic însorită, însă meteorologii anunță că se va răci brusc la mijlocul perioadei, transmite MOLDPRES.

Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, de miercuri până vineri, noaptea se vor înregistra valori de la minus 3 la minus 6 grade, iar ziua maximele termice vor fi cuprinse miercuri și joi între 0 și 3 grade Celsius.

De asemenea, în perioada de referinţă, se aşteaptă ninsori, ploi şi lapoviţă, care vor cădea în funcţie de regiune şi zona climaterică.

Sâmbătă şi duminică, când este sărbătorit Anul Nou pe stil vechi, temperaturile diurne vor ajunge până la 7 grade cu plus, ziua, iar noaptea, până la 2 grade de ger.

Foto: SHS

 

img23000123

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!