ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O patrulă a Poliției de Frontieră a descoperit resturile unei rachete în raionul Briceni

18:02 | 14.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 14 ian. /MOLDPRES/. O patrulă a Poliției de Frontieră a descoperit astăzi în zona sectorului de hotar Larga (raionul Briceni) resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în urma descoperirii resturilor presupusei rachete, imediat s-a luat măsura de protejare a zonei și a fost anunțat serviciul de urgență 112, precum și echipele Bombteh ale Inspectoratului General al Poliției. De asemenea, a fost informată și Procuratura raionului Briceni. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Poliția de Frontieră asigură perimetrul și pregătesc asistența pentru echipele de investigare și verificare ale Bombteh și ale procuraturii.  

Din cauza bombardamentelor asupra Ucrainei, Poliția de Frontieră a pus în aplicare planul de contingență și a sporit numărul patrulelor de poliție pe zona de hotar cu Ucraina, cu urmărirea spațiului aerian și a fâșiei verzi de frontieră.

Acesta este cel de-al treilea caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamentele asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova.

Foto: MAI

img23000260

img23000260

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!