ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” va prezenta un spectacol de Alexandru Grecu

19:59 | 17.01.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. La Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” va avea loc vineri, 20 ianuarie, la ora 18.30, spectacolul ”Doctor de femei” de Georges Feydeau, în regia lui Alexandru Grecu informează MOLDPRES.

Piesa este o comedie intrigantă despre infidelitatea conjugală, un subiect captivant, dintotdeauna actual în societate, care le dă mult de gândit bărbaților afemeiați. 

În aceeași zi, la ora 18.30, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” readuce în scenă spectacolul ”O istorie foarte simplă” de Maria Lado, în regia lui Petru Vutcărău. Piesa este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze.

Tot vineri, la ora 18.00, la Teatrul ”Alexei Mateevici” va avea loc spectacolul „Menajeria de sticlă”, după Tennessee Williams, în regia cunoscutului regizor de teatru rus Iosif Shats, Artist al Poporului. Potrivit regizorului, spectacolul este un produs cultural care demonstrează încă o dată că munca și creativitatea în comun deschide noi perspective și poate reuni oameni talentați, sinceri și devotați ideii de teatru.

Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va oferi publicului vineri, la ora 18.00, spectacolul "Spărgătorul de nuci", balet în două acte de Piotr I. Ceaikovski, iar la 18.30, Teatrul ”Luceafărul” - spectacolul ”Mama” în regia lui Dumitru Acriș, după textul autoarei Asya Voloșina.

img23000343

img23000343

img23000343

img23000343

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!