ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Anastasia Gracheva va evolua la Europenele de patinaj artistic

11:56 | 21.01.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 21 ian. /MOLDPRES/. Anastasia Gracheva este prima reprezentantă a Republicii Moldova care va evolua la un Campionat European la patinaj artistic printre seniori. Competiția va avea loc la Espoo, al doilea cel mai mare oraș din Finlanda, în perioada 25-29 ianuarie, și va reuni sportivi din 36 de țări, transmite MOLDPRES cu referire la Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv(CNOS).

La finele anului trecut, Anastasia Gracheva a câștigat turneul internațional de la Istanbul, Turcia la patinaj artistic.

Reprezentanții din Rusia și Belarus nu au primit dreptul de a concura. Finlanda a mai găzduit de trei ori Campionatul European, în 1977, 1993 și 2009.

Foto: CNOS

 

img23000469

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!