ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un spectacol de Alexandru Cozub va avea loc la Teatrul Național ”Mihai Eminescu”

17:14 | 25.01.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. La Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc vineri, 27 ianuarie, la ora 18.00, spectacolul ”Frunze de dor” de Ion Druță, în regia lui Alexandru Cozub, relatează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, omul singur în calea războiului, lumea satului într-un univers în perpetuă transformare, iubirea și valorile casei, copilăria cu (ne)fericirile ei – toate reprezintă un caleidoscop de emoții și stări scenice la care spectatorul va lua parte.

În aceeași zi, la 18.00, Teatrul ”Alexei Mateevici” va oferi publicului spectacolul ”Menajeria de sticlă” după Tennessee Williams în regia lui Iosif Shats, la 18.30, Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul ”Îți vreau soțul…” de Mihail Zadornov în regia lui Viorel Cornescu, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” - reprezentația ”Peter Pan”, după un text scris de scriitorul și dramaturgul scoțian James Matthew Barrie, o poveste îndrăgită de cei mari și de cei mici, regia și adaptarea scenică – Sergiu Chiriac și Teatrul ”Luceafărul” – spectacolul „Colivia cu nebune” de Jean Poiret, în regia lui Slava Sambriș.

Tot vineri, la Teatrul ”Geneza Art”, la ora 19.00 va avea loc spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii”, realizat de Daniela Burlaca după un scenariu de film. Potrivit organizatorilor, reprezentația este o istorie a trei bărbați, foști colegi de școală, care au rămas prieteni în viață și care au format o tradiție de-a lungul anilor de a se aduna cu regularitate la un pahar de vorbă. De această dată, întâlnirea are loc în apartament la Iura – de profesie fizician, dar care nu a reușit să se bucure de o mare recunoaștere a meritelor sale, cu excepția faptului că a rămas fidel pasiunii pentru tranzistoare. Ceilalți doi sunt Nicu – om de afaceri care își înșeală frecvent soția și Relu – dealer de mașini, care nu-și înșeală cu regularitate soția.

img23000571

img23000571

img23000571

img23000571

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!