ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Natalia Gavrilița va întreprinde o vizită de lucru în raionul Nisporeni

19:45 | 25.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Natalia Gavrilița va efectua mâine, 26 ianuarie, o vizită de lucru în raionul Nisporeni, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

În dimineața zilei, premierul va merge la Fabrica de prelucrare a fructelor din satul Șișcani, unde va discuta cu antreprenorul și angajații întreprinderii, după care, începând cu ora 10:00, șefa Executivului va avea o ședință cu reprezentanții autorităților publice locale de nivel I și II la Consiliul raional. 

De asemenea, Natalia Gavrilița va vizita Întreprinderea cu capital străin „Nires International”, care produce și comercializează încălțăminte. Iar după amiază, prim-ministrul va purta un dialog cu cetățenii din Nisporeni pentru a afla problemele cu care aceștia se confruntă. 

 

img23000583

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!