ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La începutul săptămânii viitoare, euro și dolarul se vor ieftini

16:52 | 27.01.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 27 ian. /MOLDPRES/. La începutul săptămânii viitoare, moneda unică europeană și dolarul american se vor deprecia în raport cu leul moldovenesc, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate de Banca Națională a Moldovei (BNM), transmite MOLDPRES. 

Astfel, euro se va ieftini cu 11 bani, până la prețul de 20 de lei și 41 de bani. Dolarul american se va deprecia cu cinci bani și va avea o cotație oficială de 18 lei și 77 de bani. 

Mai ieftin va fi și leul românesc. Acesta va pierde trei bani și va costa 4 lei și 17 bani. Hrivna ucraineană va rămâne la valoarea de 50 de bani. Și rubla rusească își va menține cotația de 27 de bani. 

Foto simbol

img23000663

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!