ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian a efectuat o vizită la Horodiște, Rezina

19:55 | 27.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 ian. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian, împreună cu reprezentanții Biroului politici de reintegrare, a efectuat astăzi o vizită de lucru în comuna Horodiște, raionul Rezina, unde a avut întâlniri cu administrația publică locală, profesori, cadre medicale, consilieri locali, agenți economici și locuitori ai satului, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul nominalizat. 

Vicepremierul pentru reintegrare a trecut în revistă prioritățile Executivului pentru localitățile din Zona de Securitate în anul curent. În cursul discuțiilor au fost abordate mai multe subiecte, inclusiv problema blocului alimentar al gimnaziului din Horodiște, în care își fac studiile circa 140 de elevi, din patru localități din Zona de Securitate: Horodiște, Slobozia-Horodiște, Țipova și Lalova. 

Vicepremierul Serebrian și reprezentanții Biroului politici de reintegrare au vizitat și căminul cultural din localitate, care a beneficiat de suportul financiar în cadrul Programului activităților de reintegrare a țării.

Foto: Biroul politici de reintegrare

 

img23000671

img23000671

img23000671

img23000671

img23000671

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!