ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia parlamentară economie, buget și finanțe are un nou președinte

12:46 | 02.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Radu Marian este noul președinte al Comisiei economie, buget și finanțe. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat astăzi de 66 de deputați, comunică MOLDPRES.

Totodată, proiectul de hotărâre prevede și alte modificări în componența Comisiei economie, buget și finanțe: Valentina Manic va fi vicepreședinte, Sergiu Lazarencu – secretar, iar Victor Spînu – membru al Comisiei.

De asemenea, a fost modificată componența nominală a altor comisii parlamentare permanente. Noul deputat PAS Alina Dandara va face parte din Comisia politică externă și integrare europeană, iar noul deputat PAS Mihail Leahu – din Comisia de control al finanțelor publice.

În Parlamentul de legislatura a XI-a au fost constituite 11 comisii parlamentare permanente.

Foto: Parlament

img23000834

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!