ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Organizația Mondială a Turismului a selectat „Cele mai bune sate turistice 2022”

11:51 | 03.02.2023 Categorie: Externe

Roma, 3 feb. /MOLDPRES/. Organizația Mondială a Turismului a selectat 32 de destinații din întreaga lume drept „Cele mai bune sate turistice 2022”, informează MOLDPRES cu referire la ANSA.

Potrivit sursei citate, clasamentul include destinațiile rurale pentru care turismul este un motor de dezvoltare și contribuie la crearea locurilor de muncă și obținerea veniturilor. Totodată, o prioritate este păstrarea și promovarea valorilor, a produselor comunitare, inovația și sustenabilitatea.

Lista de anul acesta include sate din Italia (Isola del Giglio și Sauris-Zahre), Europa Centrală și de Est și Austria.

Organizația Mondială a Turismului este constituită din instituții turistice din mai multe țări ale lumii. Aceasta publică clasamente și informații statistice privind turismul internațional, gradul de creștere a turismului la nivel global, regional sau național.

Foto: gigliovacanze.it

img23000867

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!