ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii prognozează vreme rece pentru acest weekend

10:36 | 04.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 feb. /MOLDPRES/. Meteorologii prognozează vreme rece pentru acest weekend dar și pentru următoarea săptămână. Astăzi pe întreg teritoriul țării sunt prognozate ninsori, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), azi maximele zilei vor ajunge la +2 grade, iar noaptea mercurul din termometre va coborî până la -10 grade.

Conform sursei citate, în următoarele zile teritoriul țării va fi traversat de unele fronturi atmosferice, care vor aduce ninsori slabe, la început pe arii extinse, apoi restrânse. Condițiile pentru formarea ghețușului pe drumuri se va menține. Vântul va sufla din nord de la slab la moderat, duminică și luni vântul va bate izolat cu intensificări.

Temperaturile vor scădea ușor din cauza maselor de aer rece ce se apropie de teritoriul țării. Duminică noaptea minimele vor coborî până la -9°C.

Foto simbol

img23000888

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!