ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copiii din Sângerei și Telenești vor beneficia de servicii stomatologice gratuite

09:46 | 15.02.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Copiii din localitățile Sângerei și Telenești vor beneficia gratuit de servicii stomatologice acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină /CNAM/, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, în zilele de 13-15 februarie specialiștii se vor afla în Heciul Vechi, raionul Sângerei, în perioada 15-17 februarie – la Leușeni, raionul Telenești și pe 16-17 februarie – în Dobrogea Veche, raionul Sângerei.

Conform sursei citate, peste 400 de copii din localitățile Bănești și Coropceni ale raionului Telenești, precum și din Heciul Nou, raionul Sângerei, au beneficiat de servicii stomatologice gratuite, oferite de echipele mobile de medici.

img23001203

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!