ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ultimul weekend din această iarnă se anunţă rece şi ploios

17:17 | 24.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. În următoarele zile, vremea va fi instabilă şi destul de rece pentru ultimul weekend din această iarnă, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Potrivit meteorologilor, după o săptămână relativ caldă şi însorită, ne aşteaptă un sfârşit de perioadă caracterizat de decalaje termice, ploi şi pe alocuri lapoviţă.

În acest weekend, vântul va sufla din sud, cu o intensitate de până la 18 km/oră. Nopțile vor fi răcoroase, cu temperaturi ce vor oscila în jur de zero grade. Ziua, pe întreg teritoriul ţării, valorile termice, pe parcursul intervalului, se vor încadra între 8-15 grade Celsius.

Săptămâna viitoare, vremea se va răci şi mai mult.

Foto: SHS

img23001544

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!