ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

11:29 | 05.03.2023 Categorie: Comunicate

Ministrul Veronica Sirețeanu a avut o întâlnire cu Ambasadoarea Suediei în Moldova, Katarina Fried

Chişinău, 5 mar. /MOLDPRES/. Ministrul Finanțelor Veronica Sirețeanu a avut vineri, 3 martie curent, o întrevedere cu Ambasadoarea Regatului Suediei în Republica Moldova, Katarina Fried.

În cadrul întrevederii la Ministerul de Finanțe, doamnele au discutat stadiul actual al cooperării bilaterale și au pledat pentru intensificarea dialogului, extinderea cooperării și implementarea în continuare a proiectelor de dezvoltare finanțate de Suedia în R. Moldova. 

De asemenea, au făcut schimb de opinii pe marginea chestiunilor de actualitate de pe agenda ministerului. 

Ministrul Finanțelor a exprimat gratitudine părții suedeze pentru asistența acordată țării noastre și pentru faptul că Suedia a fost și este un partener dedicat agendei de dezvoltare și reformă a Republicii Moldova.

Ambasadoarea, la rândul său, i-a urat succes ministrului în exercitarea funcției, reiterând deschiderea Suediei de a oferi tot sprijinul inclusiv, în parcursul european al Republicii Moldova.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!