ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Serviciului Fiscal de Stat

11:56 | 13.03.2023 Categorie: Comunicate

SFS îndeamnă contribuabilii să participe activ la seminarele organizate în această săptămână

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat încurajează contribuabilii să se înscrie și să participe activ la seminarele de instruire organizate de către autoritatea fiscală până la data de 17 martie 2023.

Graficul desfășurării seminarelor este publicat pe pagina-web a instituției și poate fi consultat aici.

Seminarele de instruire au loc prin intermediul aplicației Zoom și sunt moderate de către angajații subdiviziunii responsabile de metodologia impozitelor și taxelor - autori de articole în reviste de specialitate și co-autori ai cadrului de reglementare.

În cadrul instruirilor sunt explicate modificările și completările la Codul Fiscal pentru anul 2023, în special în partea ce ține de prevederile aferent impozitului pe venit, taxa pe valoare adăugată, accize și taxe locale.

De asemenea, în cadrul seminarelor contribuabilii beneficiază de oportunitatea de a adresa întrebări referitor la subiectele menționate supra și de a obține răspunsurile necesare de la specialiștii SFS.

Contribuabilii care doresc să participe la seminarele care urmează să aibă loc în săptămâna curentă, sunt îndemnați să se înregistreze la compartimentul „Seminare” de pe pagina-web a SFS, accesând următorul link: https://sfs.md/ro/seminare și completând formularul aferent seminarului dorit cu datele de contact.

De asemenea, SFS încurajează contribuabilii să propună tematici pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului „Seminare” de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului „Propuneți tema”.

Reamintim că, autoritatea fiscală are drept prioritate oferirea asistenței și consultanței fiscale contribuabililor, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia.

Înregistrările video ale seminarelor sunt disponibile pentru toți contribuabilii pe canalul de Youtube al SFS.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!