ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atleta Dimitriana Bezede a ocupat locul 4 la Europenele de aruncări lungi

13:36 | 13.03.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Atleta din Republica Moldova, Dimitriana Bezede, a ocupat locul patru la Cupa Europei de aruncări lungi, care se desfășoară în Portugalia, a anunţat astăzi Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), transmite MOLDPRES.

Sportiva a înregistrat rezultatul 17.71 metri la proba aruncarea greutății.

Pe primele trei locuri s-au clasat portugheza Jessica Inchude (18.14), germana Yemisi Ogunleye (18.09) și suedeza Sara Lennman (17.71).

La începutul lunii curente, Dimitriana Bezede a ocupat locul 7 la Campionatul European în sală, care s-a desfășurat la Istanbul. Ea a înregistrat rezultatul 17.98 metri la aruncarea greutății. Campioană europeană a devenit portugheza Auriol Dongmo cu rezultatul 19.76, urmată de germana Sara Gambetta (18.83) și suedeza Fanny Roos (18.42).

Dimitriana Bezede a evoluat la ultimele două ediții ale Jocurilor Olimpice.

Foto: CNOS

img23001990

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!