ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală a început înnoirea marcajelor la trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățământ

14:56 | 14.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. În capitală au început lucrările de înnoire a marcajelor rutiere la trecerile pietonale din preajma instituțiilor de învățământ, transmite MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, angajații urmează să intervină în 180 de locații din oraș. Ulterior, vor fi înnoite marcajele şi la celelalte treceri pietonale din Chișinău.

Măsura are drept scop sporirea siguranței în trafic pentru copiii care traversează zilnic străzile în drum spre și de la școală.

Autoritățile capitalei au îndemnat conducătorii auto să respecte Regulamentul circulației rutiere, să fie atenți la semnele de circulație și marcajele temporare, utilizate pentru a ghida traficul.

Foto: primăria capitalei

img23002036

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!