ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol și-a încheiat parcursul european din acest sezon

09:47 | 17.03.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Echipa de fotbal Sheriff Tiraspol și-a încheiat parcursul european din acest sezon, după ce a fost eliminată joi în optimile de finală ale Europa Conference League de formația franceză Nice, cu scorul general 4-1, transmite MOLDPRES.

Potrivit Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), meciul de aseară a finalizat cu victoria fotbaliştilor francezi, Nice, Franța - Sheriff Tiraspol, Moldova  3-1.

Echipa de fotbal Sheriff Tiraspol a părăsit ediţia Ligii Campionilor, în august 2022, după ce a suferit înfrângeri în ambele manșe în fața cehilor de la Viktoria Plzen, cu 1-2. Cu toate acestea, campioana Republicii Moldova şi-a continuat parcursul european în play-off-ul UEFA Europa League, pe care l-a ratat ieri, după manșa retur a optimilor Europa Conference League.

Foto: FMF

img23002156

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!