ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

14 întreprinderi vor primi granturi de până la 500 mii de lei pentru digitalizare

12:43 | 17.03.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Un număr de 14 întreprinderi vor accesa finanțare nerambursabilă de până la 500 mii de lei (25 mii de euro) prin intermediul Programului de transformare digitală a întreprinderilor mici și mijlocii, gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA). Contractele de finanțare au fost semnate astăzi la Chișinău, transmite MOLDPRES.

Suma investițiilor totale pentru digitalizarea proceselor de producție sau de prestare a serviciilor celor 14 întreprinderi este de circa 9 mln de lei, dintre care 4,9 mln de lei constituie suport financiar nerambursabil din partea statului. Granturile vor fi valorificate  pentru implementarea soluțiilor digitale inovative și eficientizarea proceselor de lucru. Cele 14 companii beneficiare de suport activează în domeniile industriei prelucrătoare, sănătate și asistența socială, agricultură, silvicultură și pescuit.

Cererile pentru Programul de transformare digitală a IMM-urilor pot fi depuse online în regim continuu. 

Foto: ODA

img23002171

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!