ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci site-uri care publică informaţii false vor fi blocate de SIS

12:40 | 22.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Printr-un ordin al directorului SIS, lista surselor cu conținut online, care promovează informații false în domeniul ce afectează securitatea națională, în condițiile stării de urgență, a fost completată cu cinci site-uri noi, comunică MOLDPRES.

Potrivit SIS, vor fi blocate site-urile sputniknews.com; md.sputniknews.com; ro.sputniknews.com; sputniknews.ru; md.sputniknews.ru.

Conform sursei citate, ordinul are caracter obligatoriu și a fost transmis furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca, în condițiile legii, imediat accesul utilizatorilor din Republica Moldova la sursele menționate.

img23002298

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!