ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moldexpo va găzdui expozițiile MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY

10:31 | 25.03.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. În perioada 29 martie – 1 aprilie 2023, la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” vor fi organizate expozițiile internaționale specializate MOLDCONSTRUCT, ajunsă la ediția a XXV-a aniversară și MOLDENERGY, ediția a XXIV-a, transmite MOLDPRES.

Expozițiile prezintă tehnologii inteligente în construcție și securitatea energetică și vor întruni circa 130 de producători, importatori și distribuitori locali și străini din țări precum Republica Moldova, Italia, Polonia, România, Ucraina și Turcia. Evenimentele sunt organizate după o pauză de trei ani și se vor desfășura în două pavilioane și pe spațiile exterioare ale Moldexpo. 

Participanții vor expune echipamente, instrumente, materiale de construcție și finisare, sisteme de încălzire, ventilare și alimentare cu apă. Totodată, vor fi demonstrate utilizarea acestora, cu aplicarea celor mai noi tehnologii. Vizitatorii vor mai putea descoperi cele mai recente tendințe în domeniul energetic din Republica Moldova, precum economisirea și utilizarea surselor alternative de energie, aplicarea tehnologiilor de economisire a energiei atât la nivel industrial, cât și la cel casnic.

Potrivit Moldexpo, interesul față de expoziții este demonstrat de numărul mare de participanți din mai multe țări, care propun cea mai diversă ofertă de echipamente, mărfuri, materiale, tehnologii și servicii. Expozițiile sunt însoțite de un program adițional, util pentru dezvoltarea afacerilor. Acesta include seminare de specialitate, susținute de companiile participante și asociațiile profesionale.

Expozițiile MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY sunt organizate de Moldexpo, cu suportul oficial al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ministerului Energiei, Agenției pentru Eficiență Energetică, cu suportul subvențional al Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului și cu susținerea a doi parteneri generali.

Foto: Moldexpo

img23002410

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!