ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești efectuează o vizită de lucru în Germania

09:51 | 27.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. În perioada 27-29 martie, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, va efectua o vizită de lucru la Berlin, în cadrul căreia va avea o întrevedere cu ministrul de Externe al Germaniei, Annalena Baerbock, transmite MOLDPRES.

Potrivit Biroului de presă al MAEIE, vicepremierul Nicu Popescu va avea, de asemenea, întrevederi cu mai mulți oficiali germani, în cadrul întâlnirilor urmând să fie discutat procesul de aderare a Republicii Moldova la UE, organizarea de către Republica Moldova la începutul lunii iunie a Summit-ului Comunității Politice Europene precum și alte subiecte de actualitate. 

Foto: dw.com

img23002428

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!