ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reuniunea Teatrelor Naționale va avea loc sub patronajul Președinților Maia Sandu și Klaus Iohannis

20:27 | 27.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Reuniunea Teatrelor Naționale din Republica Moldova și România se va desfășura și în acest an sub patronajul Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu și al Președintelui României, Klaus Iohannis, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Astăzi, 27 martie 2023, de Ziua Mondială a Teatrului și Ziua Unirii Basarabiei cu România, Președinta Maia Sandu a acordat Înaltul Patronaj pentru Reuniunea Teatrelor Naționale Românești, un proiect cultural de amploare ce se va desfășura la Chișinău în perioada 14-25 septembrie 2023. Un anunț similar a fost făcut, în această după-amiază, de la Cotroceni.

Reuniunea Teatrelor Naționale, ajunsă la cea de-a 8-a ediție, este organizată de Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, cu sprijinul Ministerului Culturii din Republica Moldova, Ministerului Culturii din România și al Institutului Cultural Român. Evenimentul celebrează comuniunea de istorie, limbă, cultură și aspirații europene dintre Republica Moldova și România.

Foto: Președinție

img23002459

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!