ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Postul vamal de tip debarcader „Molovata” și-a întrerupt temporar activitatea

10:01 | 28.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Postul vamal de tip debarcader „Molovata” și-a întrerupt temporar activitatea din cauza rafalelor de vânt și a valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru, transmite MOLDPRES.

În aceste condiții, Serviciul Vamal a îndemnat călătorii să opteze pentru postul intern de control „Criuleni 18”, aflat la circa 32 km distanță.

Activitatea postul vamal de tip debarcader „Molovata” va fi reluată atunci când vor permite condițiile climaterice. Celelalte puncte de trecere activează în regim normal.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunţat pentru astăzi Cod Galben de schimbare bruscă a vremii. Meteorologii au prognozat precipitaţii puternice (15-20 l/m2), iar vântul nord-estic se va intensifica până la 18-23 m/s.

img23002462

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!