ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Soldații ucraineni căzuți pe câmpul de luptă au fost comemorați în cadrul unui turneu de fotbal la Bolgrad

15:58 | 29.03.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. La Bolgrad, în Ucraina, a avut loc un campionat regional de fotbal pentru copii și tineret în memoria soldaților care au murit pe front, transmite BTA, preluat de MOLDPRES.

La competiții au participat opt echipe de fotbal din regiunea Odesa, printre care FC Nika din orașul Bolgrad, o echipă din satul bulgar Kulevcha, regiunea Belgorod-Dnestrovsk, două echipe din orașul Izmail, clubul Odesa Palmira, precum și FC Rapida din satul Larzhanka si FCBesarabia din satul Safyani.

Cupa campionatului regional a fost câștigată de echipa clubului de fotbal Bolgrad Nika. Fotbalistii de la clubul Palmira din Odesa s-au clasat pe locul doi. Locul trei a fost ocupat de clubul Izmail.

Câștigătorii și participanții la campionat au fost premiați cu medalii și diplome.

Foto: BTA

img23002535

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!