ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova și Israel vor consolida dialogul bilateral

14:11 | 30.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut o întrevedere cu Joël Lion, ambasadorul non-rezident al Statului Israel în Republica Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE. 

„Am convenit să consolidăm dialogul politic, să extindem comerțul și cooperarea în domeniul turismului și să coordonăm eforturile în lupta împotriva corupției. 

Am discutat, de asemenea, despre aniversarea a 120 de ani de la Pogromul de la Chișinău și am reiterat angajamentul guvernului de a onora memoria victimelor și de a promova și proteja moștenirea evreiască din țara noastră”, a spus ministrul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img23002573

img23002573

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!