ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi ucraineni au încercat să introducă ilegal în R. Moldova 440 mii de euro

11:27 | 18.04.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 18 apr. /MOLDPRES/. Procurorii PCCOCS, de comun cu angajații INSP și ai INI, au reținut la intrare în Cimișlia doi cetățeni ai Ucrainei care ar fi introdus ilegal în Moldova peste 440 mii de euro, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, cei doi sunt din regiunea Odesa și au vârste de 32 și 39 de ani, cu activitate în transportul de pasageri și de mărfuri. După traversarea frontierei, primul din ei l-a contactat pe complice, care la solicitarea acestuia a traversat și el hotarul. Activitatea infracțională a acestora a fost sistată datorită intervenției angajaților Poliției, care în baza informației operative au staționat mijlocul de transport, au documentat cazul și au ridicat cei peste 440.000 euro, depistați într-un loc adaptat acestui scop, în automobilul cu pricina.  

Investigațiile în acest dosar de contrabandă continuă, iar cei doi ucraineni sunt în arest preventiv.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!